Factuur

Invoice factoring is waar ik al enige tijd mee werk. In mijn vriendenkring zijn vele ondernemers en wanneer wij mekaar spreken dan gaat dit altijd wel over de ondernemingswereld. Zelf zit ik in de MKB en ik kon wel wat tips gebruiken over de debiteurenadministratie. Zeker wanneer je aan het uitbreiden bent, dan heb je hier steeds minder tijd voor. Echter is het wel van belang dat alle betalingen op tijd binnen komen. Dit zijn immers je inkomsten. 

Toen ik werd geattendeerd op Invoice factoring door een vriend van mij. Wilde ik hier direct meer van weten. Al snel kon ik de website van Finqle vinden. Hier vond ik al snel alles terug wat van wat mijn vriend mij over Finqle vertelde.

Invoice factoring

Invoice factoring, direct aanmelden via de website

Om van Invoice factoring gebruik te kunnen maken. Kun je je direct aanmelden via de website. Diezelfde dag kreeg ik al een reactie en ik besloot dan ook om direct een factuur te uploaden. De volgende dag had ik het geld al op mijn rekening staan. 

Het werkt namelijk al volgt, wanneer je je factuur aan Finqle als het ware verkoopt. Dan zullen zij vervolgens achter jouw debiteur aangaan. Deze zorg is dus direct weg. Wanneer je inzicht wilt in je administratie. Dan zal je dit direct krijgen dus ook dat scheelt je tijd omdat het overzicht ook binnen deze dienst valt. Kortom, je complete debiteurenbeheer heb je onder controle. Zonder hier moeite voor te hoeven doen. Het scheelt erg veel tijd en je hebt altijd je inkomsten binnen een dag op je rekening. Zeg nu zelf! Dit is toch wel een heel prettig idee. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website van, finqle.nl. Dan zal je al snel begrijpen waarom ik deze aanrader achter laat op deze blog.

Inkomen