Snackmobiel

SnackmobielSnackmobiel is een goed en professioneel bedrijf waar je eenvoudig en goedkoop een frietkraam kunt huren. Zij maken verse Vlaamse friet en andere snacks van hele goede kwaliteit. Dit is trouwens niet de enige reden waarom Snackmobiel zo populair is. Ze leveren ook een hele goede service. De medewerkers zijn ervaren en vriendelijk en nemen al jouw zorgen betreffende de catering uit handen. 

Snackmobiel werkt schoon en biedt kwaliteit!

Snackmobiel heeft daarnaast natuurlijk meerdere frietwagens. Deze kunnen worden ingezet op grote evenementen maar ook bij kleinere gelegenheden, bijvoorbeeld bij particulieren. Alle frietkramen hebben de nodige apparatuur, zijn schoon en veilig en kunnen voor wel 10.000 mensen eten verzorgen. Daarnaast hebben ze het HACCP certificaat dus je bent verzekerd van een goede hygiëne.

SnackmobielKeuze uit verschillende menu’s

Dankzij de ruime keuze in menu’s is er altijd wel een passende oplossing. Het is zelfs mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Aan de hand van je wensen wordt er een voordelige totaalprijs gemaakt. Je weet dus vooraf hoeveel geld je kwijt bent en krijgt achteraf geen extra rekeningen of iets dergelijks opgestuurd. Bij de prijs zit alles inbegrepen. Ik vond dit zelf erg prettig omdat ik voor het bedrijfsfeest een bepaald budget voor eten had meegekregen. Gelukkig bleek al snel dat de Snackmobiel niet duur was dus de reservering was snel rond.

Op de dag van het bedrijfsfeest kwam de snackwagen mooi op tijd en begonnen ze direct met bakken. Al snel verspreidden de lekkerste geuren zich op ons terrein en kon iedereen friet en snacks gaan halen. Iedereen was enorm enthousiast over Snackmobiel en ik ga dit zeker vaker doen in de toekomst. Dit is echt een aanrader voor allerlei bedrijven maar ook zeker voor particulieren want het is heel betaalbaar. Neem eens een kijkje op de website en laat je verrassen door de prijzen.