Phonak

Beste gehoorapparaat gezocht zodat ik mijn droom kan realiseren! Samen met mijn geliefde partner zijn wij druk bezig om te emigreren naar het buitenland. Daar willen wij maar al te graag een restaurant openen. Echter gaat dat helaas niet lukken met mijn gehoor. Althans, het feit dat ik het erg belangrijk vind dat ik alle gesprekken met de gasten kan verstaan. Met name wanneer er in een andere taal wordt gesproken. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Het liefst zoek ik een hoortoestel die je niet ziet, maar die wel werkt!

Beste gehoorapparaatHierdoor ben ik mijzelf gaan verdiepen op het internet. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Phonak. Op deze website heb ik voldoende informatie gelezen met hetgeen wat ik zocht. Een duidelijk antwoord welk toestel nu eenmaal geschikt is voor mij!

Beste gehoorapparaat aangeschaft!

Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt met Phonak. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen. Mijn gehoor werd getest en hieruit kwam een score. Op basis van deze scoren konden zij een juiste toestel aanmeten. Wel zo belangrijk om te weten dat het toestel ook goed past bij je toch? Onder het genot van een kop koffie werd mijn score besproken. Hieruit  bleek dat het gehoor een stuk lager is gevallen als dat ik zelf had verwacht. Uiteindelijk heb ik er wel voor gekozen om direct een toestel aan te schaffen. Zo konden mijn partner en ik in de tussentijd de verhuizing doorzetten. Dit terwijl mijn toestel wordt gemaakt. Het moment dat ik mijn toestel mocht ophalen was ik enthousiast maar ook zenuwachtig. Hoe zou het gehoor zijn en wat zal ik allemaal gaan horen! Volop enthousiasme en dat was ook terecht. Nadat ik namelijk mijn toestel in mocht doen hoorde ik vogels. Iets wat ik al een lange tijd niet meer heb gehoord.

Ondersteuning