Bakfiets elektrisch

De bakfiets: nog nooit was deze bijzondere fiets zo hip als nu. Ouders, jongeren, bejaarden, studenten – ze zijn allemaal dol op de bakfiets. Het is dan ook een hartstikke praktisch vervoermiddel. De bakfiets is elektrisch verkrijgbaar voor wie dat prettiger vindt. Nu denk je misschien: ik ben een Hollander! Ik kan best zelf trappen. Toch heeft de elektrische fiets een hoop voordelen ten opzichte van de normale bakfietsen. 

Als vervanging van de auto

Bakfiets elektrisch

Auto’s zijn er te veel in ons land. Daar is bijna iedereen het mee eens. Ze zijn echter wel nog steeds nodig want je kunt immers niet alles op de fiets doen. Boodschappen voor het hele huishouden, de kinderen naar school brengen: je hebt er een auto voor nodig. Of toch niet? Steeds meer jonge gezinnen ruilen de auto in voor een echt goede, elektrische bakfiets. Een echt goede bakfiets is namelijk minstens zo handig als een auto. Je kunt de bakfiets voorzien van een dakje en andere accessoires zodat de kids altijd droog zitten en de boodschappen goed blijven. Een langere afstand is dankzij de motor bovendien absoluut geen probleem. 

Zware dagen

Bakfiets elektrisch

Er zijn gewoon van die dagen dat het allemaal even niet wil. Het regent, je bent moe en je moet nog vreselijk veel doen. Op die dagen zie je natuurlijk op tegen dat ritje naar de supermarkt op de fiets want dan moet je ook nog tegen de wind in trappen. Met je elektrische fiets is dat gelukkig verleden tijd.