Dakbetreding

Haal alles uit jouw platte dak of dakterras met de dakbetreding van Bouw-handel. Op de website van deze online bouwmarkt vind je een groot assortiment aan bouwmateriaal, waaronder lichtkoepels met daktoetreding. 

DakbetredingMooi vormgegeven dakbetreding

Wanneer je een platte dak hebt, moet je deze zo goed mogelijk benutten. Wil je een dakterras maken? Dan is dit een goed idee, maar hoe krijg je dan toegang tot het dakterras? Nou heel simpel met de dakbetreding van Bouw-handel. Zij bieden diverse mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld meer op zoek naar een eenvoudig dakluik voor bijvoorbeeld inspectie? Ook dat is mogelijk. Een daktoetreding is zo vormgegeven dat je deze tot 90 graden kunt openen. Doordat ze zijn uitgerust met glasveren of glijders en afgewerkt zijn met een klink of grepen kun je veilig het dak op. Er zijn diverse maten en soorten beschikbaar, de juiste keuze is afhankelijk van jouw wensen. Wil jij de daktoetreding op regelmatige basis gebruiken, bijvoorbeeld bij een dakterras, dan is een polycarbonaat koepel de beste keuze. Heb je geen dakterras, maar wil je wil jouw dak kunnen betreden? Dan is een acrylaat lichtkoepel een goede oplossing.

Mogelijkheden

  • Een complete daktoetreding unit: je bepaalt zelf welk formaat je wilt en in welke uitvoering (helder of opaal)
  • Het zelf samenstellen van een lichtkoepel daktoetreding met AVP raamwerk: je kunt deze helemaal zelf samenstellen. Je bepaalt het materiaal, de dagmaat en de uitvoering
  • Het zelf samenstellen van een lichtkoepel daktoetreding met aluminium raamwerk: ook deze kun je zelf samenstellen. Je kiest het materiaal, de dagmaat en de uitvoering.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?Dakbetreding

Neem een kijkje op de website van bouw-handel en ontdek de mogelijkheden voor het betreden van jouw dak. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Twijfel dan niet om contact op te nemen via de telefoon of de mail. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw vraag te stellen via de online chat.