vakantiepark Limburg

Een vakantiepark Limburg zoeken is niet moeilijk, maar de vraag is dan wel of je echt het gevoel van vakantie hebt. Bij vakantiepark De Leistert heb je echt vakantie, te beginnen bij de verschillende accommodaties waar je kunt overnachten. Of je nu met zijn tweeën komt, of met een hele familie en met zijn allen wil slapen in een huis. Op het park zijn er leuke tenten, bungalows en zelfs een authentieke boerderij voor grotere groepen die je kunt huren. Zo word je vakantie een echte vakantie.

Comfort kampeerplaatsen

vakantiepark Limburg

Naast de gewone plaats op het kampeerveld heeft vakantiepark Limburg ook plaatsen met meer comfort. Dit betekent in de praktijk een ruimere plek, aan en afvoer van water en elektriciteit. Ook voor de televisie is er een cai aansluiting, heb je in de avond even niets te doen dan kun je een uurtje genieten van je favoriete series. Op het veldje van het kampeerveld zijn een aantal speeltoestellen geplaatst, je hebt dus uitzicht op je spelende kinderen. Veel mooier kunnen ze het bij De Leistert niet maken voor ouders.

Gratis activiteiten op het park

vakantiepark Limburg

Op vakantiepark Limburg is er iedere dag een recreatieteam aanwezig met leuke activiteiten, veel van deze activiteiten zijn gratis. Eigenlijk maakt het bij De Leistert niet uit of het regent of de zon schijnt, er is altijd meer dan voldoende te doen op het park. Zelfs wanneer het regent kun je heerlijk zwemmen en genieten in het overdekte subtropisch zwemparadijs, je waant je in de tropen met het warme water en vele mogelijkheden in het zwembad. Voor de kleintjes is er een indoor jungle die gegarandeerd uren speelplezier geeft.